Vänsterpartiet Söderköping

Årsmöte . Vänsterpartiet Söderköping . Söndag 23 Februari 2020

Årsmöte . Vänsterpartiet Söderköping . Söndag 23 Februari 2020
Verksamheten 2019, ett år då Vänsterpartiet i Söderköping funnits i 40 år, men även ett år då medlemsantalet översteg 30 medlemmar, inte att förglömma allt det som engagerade medlemmar gjort avtryck med i nämnder, kommunfullmäktige, styrelser, motioner, interpellationer m.m.
Årsmötets inbjudna gäst Anders Lund, Distriktsordförande i Östergötland valdes som årsmötesordförande , årsmötet ajournerades en kort stund för val/nomineringar till Vänsterpartiets kongress i Maj 2020, som valförrättare kom ombudsman Ricardo Olivares, som sedan deltog i avslutande årsmöte.
Förutom sedvanligt dagordning med val till ny styrelse, så pratade naturligtvis om partiledarvalet och beslöt att nominera Nooshi Dadgostar, Botkyrka till ny ordförande för vänsterpartiet.
Även verksamhetsplanen för 2020 blev föremål för diskussion. Inriktningen är mycket koncentrerad till den lokala politiken och vi diskuterade om vi kan och orkar att i större utsträckning följa och påverka den nationella och regionala politiken. Vi beslöt dock att prioritering av det lokala ligger fast.
Vald till styrelse 2020 är ;
Ordförande: Bernt Schneider, omval
Vice ordförande: Malin östh, omval
Sekreterare: Björn Grip, omval
Kassör: Birgitta Malm, omval
Suppleant /  ersättare: Ulf Martin, nyval
Nu ser vi fram emot ett spännande och innehållsrikt 2020, du är välkommen till oss i vänsterpartiet Söderköping, alla kan vara med och påverka framtiden,
har du någon du vet är intresserad, eller vill veta mer, hör av dig och berätta mer om vad du skulle vilja förändra.
Skriv en kommentar på hemsidan, eller så kan du maila till ordförande Bernt Schneider direkt, [email protected]
// Bernt Schneider . Ordförande
Kopiera länk