Vänsterpartiet Söderköping

1 Maj

Nu är det snart dags för 1 maj! Parollen för i år är ”Jobb, jämlikhet, framtidstro”. Nooshi Dadgostar talar i en direktsänd 1 maj-show som visas här på vansterpartiet.se, på Youtube och i våra andra sociala medier. Följ den gärna på Facebook för möjligheten att diskutera och kommentera!

Sändningen börjar kl 11.45 och kl 12.00 håller Nooshi Dadgostar sitt första 1 maj-tal som partiledare för Vänsterpartiet. Det blir också musik av bland andra Nina Persson med vänner, samtal, standup och mycket mer!

Årets första maj-insamling kommer att gå till folket i Jemen. Swisha gärna ditt bidrag till 123 900 37 24 eller använd bankgiro 900-3724. Märk insättningen ”första maj”. Insamlingen sker via biståndsorganisationen Oxfam.

Vi är flera miljoner svenskar som har hjärtat till vänster, och på 1 maj visar vi det. Var med och häng rött, så manifesterar vi från balkonger och köksfönster! Sätt också gärna årets 1 maj-bild på din profilbild på Facebook, ladda ner den här.

Faktum är att du kan få demonstrera också – med vår 1 maj-tågpodd i öronen. Ladda ner den och gå på 1 maj-promenad på lördag!

Kopiera länk