Vänsterpartiet Söderköping

Att skriva bloggar är lite skott ut i cyberrymden

Bloggar är lite skott ut i cyberrymden, där det är svårt att veta om det finns någon läsekrets som läser det som man skriver eller ej.

 Ett sätt är dock att underlätta för läsare att reagera med kommentarer.

 

Därför när det gäller vänsterpartiet Söderköpings hemsida bör vi underlätta för människor att höra av sig med kommentarer till de artiklar/bloggar som vi med jämna mellan rum publicerar.

Jag räknar med att vi hittar ett praktiskt sätt att lösa detta inom en snar framtid.

( Detta är löst nu, med hälsning från  webbansvarig. Hur du gör ser du en beskrivning och förklaring på sist i denna artikel )

En som förhoppningsvis läses, men som är värd en ännu större läsekrets, är Jonas Sjöstedt. Han har börjat "blogga" och hittas under webadressen www.jonas.sjostedt.se.

Som tidigare EU-parlamentariker och ledande vänsterpartist är vi många som saknat honom när han bestämde sig för att inte längre kandidera utan i stället bli "hemmaman" till sin hustru, diplomat inom utrikesdepartementet med placering i New York.

Flytten till New York har för Jonas del inneburit att han kommit närmre den amerikanska politiska debatten. Det är ett av de områden som han initierat kommenterar. Han följer också noga såväl vad som händer i EU och i Sverige, vilket leder till intressanta bloggkommentarer.

Glädjande nog har Jonas lovat att kandidera till den svenska riksdagen genom att acceptera en nominering av kamrater i vänsterpartiet Västerbotten.

Vi är många som hoppas att detta leder till att Jonas återkommer till den svenska politiska arenan.

Även om det är intressant och roligt att läsa Jonas krönikor från New York, tror jag såväl vänsterpartiet som Sverige har större nytta av att Jonas återkommer aktivt i den svenska politiken.

Björn Grip

Du som vill kommentera artiklar, bloggar på vår hemsida gör enligt nedan ;

Dubbelklicka på artikeln du vill kommentera..

Artikeln kommer då upp på helsida..

Längst upp till höger ser du en bild på en pratbubbla, klicka på pratbubblan och skriv dina   

 kommentarer.

Tryck på skicka.

Dina kommentarer syns sedan längst ner på den artikeln som du kommenterat.

Det kan dock ta några dagar innan den kommer upp, detta för att kommentaren ska gå genom ett "filter" så att snuskigheter, rasistiska uttal m.m. tas bort.

Det finns två bilder till längst upp till höger..

–          Brev. Klicka på denna bild, så kan du skicka artikeln till någon du tycker ska se och läsa denna

–          Skrivare. Klicka på denna så kan du skriva ut artikeln.

Välkommen med dina kommentarer..

Hälsn. Webbansvarig Bernt Schneider

 

Kopiera länk