Vår förstasida

Skriv in din e-postadress här så får du varje nytt inlägg i Vänsterpartiet Söderköpings blogg sänt till din e-postadress.

Gör som 7 andra, prenumerera du med.

  • En paus i bloggandet
    Eftersom jag på sistone har skrivit väldigt sporadiskt här på bloggen så har jag valt att ta en paus i bloggandet. Tack till alla som har läst och kommenterat under åren. Det har varit intressant och lärorikt. Vill du fortsätta … Läs mer →

Inbjudan till ”Öppna samtal på Stinsen”

Ett första möte blir det med Stig Henriksson, kommunalråd (v) med egen majoritet, från Fagersta, som inleder på temat ”En politik för kommunens bästa”.
Han kommer söndagen den 19/10, kl 14 till kommunbiblioteket ”Stinsen”

Vi tar nu tillsammans ett initiativ för att få till stånd offentliga öppna möten kring radikala och spännande kultur- och samhällsdiskussioner i Söderköping.
 
Ett första möte blir det med Stig Henriksson, kommunalråd (v) med egen majoritet, från Fagersta, som inleder på temat ”En politik för kommunens bästa”. Han kommer söndagen den 19/10, kl 14 till kommunbiblioteket ”Stinsen”, där även övriga möten kommer att äga rum.

Bland övriga som kommer framöver märks Åsa Linderborg, författare och biträdande kulturchef på Aftonbladet och Göran Greider, samhällsdebattör och författare.

För ytterligare upplysningar:

Björn Grip (v)                         Benny Andersson (mp
Mobil 070 – 540 95 79